Bericht nummer 4.

Voedselbank IJsselstein Nieuwegein

Sarong Thai Massage heeft in 2020 een actie opgezet waardoor in de maand november van elke behandeling EUR 5 te doneren. Hierdoor hebben we een totaalbedrag van EUR 1000 ingezameld voor de Voedselbank IJsselstein Nieuwegein. Door de corona perikelen hebben we in juli 2021 uiteindelijk de donatie kunnen doen aan de Voedselbanken is de cheque overhandigd aan de heer Staal, penningmeester van de Voedselbank IJsselstein Nieuwegein. 

Nadat de cheque was overhandigd, was er een uitgebreide rondleiding binnen de corona-richtlijnen verzorgd door de heer Staal namens de Voedselbank. Hij vertelde uitgebreid over het werk van de Voedselbank. Hoe voedsel verzameld wordt en op welke wijze de Voedselbank wekelijks zorgt voor complete en gezonde pakketten voor cliënten in IJsselstein en Nieuwegein. Het geschonken bedrag is volledig ingezet om de voorraden in te kopen.

Wil je ook doneren? Of wil je als vrijwilliger aan de slag bij de Voedselbank? Dat kan, kijk dan op:……..

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees ons beleid met betrekking tot cookies voor meer informatie