Even voorstellen

Eigenaresse: Mook

Mijn voornaam is Sirimook, bijnaam “Mook“. In de Thaise taal betekent dat “Parel“.  Ik ben geboren in Ubon Ratchathani, Thailand. Ik ben een Thaise traditionele massage therapeut en ik begon massage te leren toen ik 6 jaar oud was. De kennis komt van mijn grootmoeder, oom, tante en mijn vader en moeder. Dus ik ben geboren in een familie van Thaise massage experts.

Ik ben gediplomeerd medisch masseuse van school in Chaing Mai, Thailand en heb ruim 30 jaar ervaring met deze massagetechniek! Ik werk in Thaise massage omdat ik mensen met spierklachten, hoofdpijn door stress of andere oorzaken graag wil helpen. Naast professionele massage denk ik ook graag mee over het geestelijk welzijn van de klant. Want de klant is een goede vriend. Soms adviseer ik over extra workouts /oefeningen voor het lichaam om de balans van het systeem zelf te repareren, voedingsmiddelen en vitamines.

Medewerkster: Anne

Anne is van Thaise komaf en heeft ruime ervaring in specialistische Thaise massages. Zij is gecertificeerd (Udonthani Thailand en IPTI Retford Engeland) en is een enthousiaste, vriendelijke, sociale en klantgerichte medewerker. Anne heeft gevoel met de klant en kan zich goed verplaatsen in de persoon die zij behandeld. Hierdoor is zij in staat om gerichte behandelingen te geven. Dit kunnen intense behandelingen zijn voor onder andere pijnbestrijding maar ook ontspannende massages. Wilt u kennis met haar maken? Boek dan nu een heerlijke ontspannende (duo)massage!