Even voorstellen

Eigenaresse: Mook

Mijn voornaam is Sirimook, bijnaam “Mook“. In de Thaise taal betekent dat “Parel“.  Ik ben geboren in Ubon Ratchathani, Thailand. Ik ben een Thaise traditionele massage therapeut en ik begon massage te leren toen ik 6 jaar oud was. De kennis komt van mijn grootmoeder, oom, tante, mijn vader en van mijn moeder. Dus ik ben geboren in een familie van Thaise massage experts.

Ik ben gediplomeerd medisch masseuse van school in Chaing Mai, Thailand en ik heb ruim 30 jaar ervaring met verschillende massagetechnieken. Ik werk in Thaise massage omdat ik mensen met spierklachten, hoofdpijn, of mensen die veel stress of andere (pijn)klachten hebben graag wil helpen. Naast professionele massage denk ik ook graag mee over het geestelijk welzijn van de klant. Want de klant is een goede vriend. Soms adviseer ik over extra workouts /oefeningen voor het lichaam om de balans van het systeem zelf te repareren, voedingsmiddelen en vitamines. 

Medewerkster: Sara

Sara is van Thaise komaf en is gecertificeerd (Union of Thai Traditional Medicine Society Thailand) en is een empathische, vriendelijke, sociale en klantgerichte medewerkster. Sara kent verschillende technieken waardoor zij verschillende massages kan geven. Van een ontspannende massage tot een intensieve behandeling. Ze heeft een warme uitstraling en luistert goed naar de wensen van de klant. Wil je kennis met haar maken? Boek dan nu een heerlijke ontspannende (duo)massage!

Medewerkster: Lek

Lek is van Thaise komaf en heeft ruime ervaring in specialistische Thaise massages. Lek is gecertificeerd (Vocational Trainigschool Bangkok Metropolitan Administration in Thailand) en is een vrolijke, enthousiaste, vriendelijke, sociale en klantgerichte medewerkster. Door jarenlange ervaring kent Lek veel uiteenlopende massagetechnieken en heeft ze gevoel voor de klant. Hierdoor kan zij zich goed verplaatsen in de persoon die zij behandeld. Hierdoor is zij in staat om gerichte behandelingen te geven. Wil je kennis met haar maken? Boek dan nu een heerlijke ontspannende (duo)massage!