Behandelingen

Thaise massage is een meer dan 2500 jaar oude techniek om zowel lichaam als geest te laten ontspannen. Het kan helpen tegen veel lichamelijke problemen zoals rugpijn, gespannen schouders, stijfheid, een slechte houding en ischias. Ook kan het helpen tegen psychische problemen zoals stress en loomheid. Onze Thaise massage richt zich op de volgende gebieden: voeten, benen, armen, handen, rug, schouders, gezicht en hoofd.

Thaise Traditionele massagebehandeling

Een traditionele Thaise massage is gebaseerd op een wetenschap van genezing en behandeling van ziekten in de traditionele Thaise geneeskunde. Het richt zich op de kenmerken van rollen, knijpen, buigen, trekken, persen en gebruik maken van warmte, die algemeen bekend staat als “traditionele Thaise massage”. Deze massage is niet alleen geschikt om de pijn te behandelen maar is ook goed is voor de algehele gezondheid. De massage heeft rechtstreeks invloed op lichaam en geest door gebruik te maken van artistieke aanraking. Bij de traditionele Thaise massage wordt geen gebruik gemaakt van massageolie en over het algemeen wordt dit ervaren als een wat “hardere” massage.

Thaise Combinatie massagebehandeling

Een Thaise combinatie massage combineert de traditionele Thaise massage met een ontspanningsmassage. Ook deze massage heeft rechtstreeks invloed op lichaam en geest door gebruik te maken van artistieke aanraking. Bij deze massage wordt gebruik gemaakt van massageolie die een ontspannende werking heeft op de lichaamsdelen en zorgt voor een innerlijke rust. Lichaam en geest komen weer helemaal in balans. De balans tussen ontspanning en intensieve behandeling in een combinatie massage wordt per individu aangepast naar wens van de klant.

Thaise Duo-massage behandeling

Bij een duo-massage kunt u samen genieten van een ontspannende massage of intensieve behandeling voor bijvoorbeeld pijnbestrijding. Doe dit samen met uw grote liefde, een dierbaar familielid of een goede vriend of vriendin. Wanneer u en uw partner, moeder of beste vriend(in) allebei behoefte hebben om te ontstressen en samen tijd door te brengen, dan is een duo-massage de perfecte oplossing. Bij een duo-massage wordt u tegelijkertijd behandeld in één ruimte in een ontspannende sfeer door onze Thaise massage specialisten. U kunt zelf de duur van de massage bepalen. Dat kan dus een duo-massage van 30, 60, 90 of 120 minuten zijn.