Behandelingen

Thaise Massage

Thaise massage is een meer dan 2500 jaar oude techniek om zowel lichaam als geest weer in balans te brengen. Het is één van ‘s werelds oudste geneesmethoden. In de Thaise filosofie zijn ziekten, pijnklachten en geestelijke problemen een onbalans in het menselijke lichaam. Door een Thaise massage wordt het lichaam en de geest weer hersteld en in evenwicht gebracht. Onze Thaise massage behandelingen richt zich op het gehele lichaam waarbij de focus wordt gelegd op de voeten, benen, armen, handen, rug, schouders, gezicht en hoofd. De sfeer tijdens de behandeling wordt bepaald door geur, licht en klank waardoor je een beleving met een Thais randje ondergaat. 

Waar is een Thaise massagebehandeling goed voor?

Een Thaise massage is erg geschikt om lang- en kortdurende (pijn)klachten te verminderen of te verhelpen. Denk hierbij aan onder andere nek, rug- en schouderklachten maar ook bij het verlichten van (pijn)klachten bij chronische ziekten- en aandoeningen zoals:

 • ADHD klachten (ook kinderen) (behandeling ten behoeve ontspanning)
 • fibromyalgie
 • SI-gewrichtsklachten (ten behoeve van versoepeling van spieren en pezen en mobiliteit van het lichaam)
 • rughernia (ten behoeve van versoepeling van spieren en pezen)
 • neuropathie (behandeling voor ontspanning en ten behoeve van bijvoorbeeld spierklachten)
 • artrose (ten behoeve van versoepeling van spieren en pezen)
 • na een operatie (herstelbevorderende behandelingen)
 • Multiple sclerose (behandeling voor ontspanning en ten behoeve van bijvoorbeeld spierklachten)
 • negatieve stemming en depressiviteit
 • gevoelloze armen en/of benen
 • tintelende armen en/of benen
 • tennisarm of tenniselleboog
 • knieklachten (ten behoeve van versoepeling van spieren- en pezen en mobiliteit)
 • frozen shoulder klachten
 • ruggenwervelklachten
 • ondersteuning bij scoliose, kyfose en lordoseklachten (ten behoeve van versoepeling van spieren en- pezen)
 • hartpatiënten (behandeling voor ontspanning en ten behoeve van bijvoorbeeld spierklachten)
 • rugspit (ten behoeve van versoepeling van spieren- en pezen)
 • mobiliteitsproblemen (zoals blokkade van spieren- en pezen, stroeve heupen en armen- en benen)
 • overbelasting van lichaam (spier- en zenuwklachten)
 • kankerpatiënten (behandeling voor ontspanning en ten behoeve van bijvoorbeeld spierklachten)
 • PTSS en PTTS gerelateerde klachten (behandeling voor ontspanning- en spierkracht)
 • brandwonden (ten behoeve van versoepeling van spieren- en pezen en mobiliteit van het lichaam)
 • psychische problemen zoals stress- en loomheid

Vaak zijn de reguliere zorginstellingen- en massagepraktijken niet in staat om bovenstaande klachten te behandelen en voldoende te verhelpen. Door jarenlange ervaring zijn wij wel in staat om bovenstaande klachten aan te pakken en te behandelen. Vaak kunnen wij de klachten drastisch verminderen en in sommige gevallen zelfs geheel wegnemen. Daarnaast zorgt een Thaise massage ervoor dat je even helemaal kunt ontspannen. De fijne omgeving, de muziek, de geur van de olie en de aanraking laten je weer even helemaal tot jezelf komen. Ook je spieren worden door de aanraking en de druk gedwongen om te ontspannen en ook dat geeft weer een fijn gevoel.

Een Thaise massage behandeling is dus geschikt voor een brede behoefte, of het gaat om (pijn)klachten te verhelpen of te verminderen of wanneer het gaat om ontspanning. Wij behandelen van jong tot oud, van (jonge) kinderen en baby’s tot aan mensen van 90+. Ook bij een zwangerschap (tussen 12 en 32 weken) kunnen wij voor de nodige ontspanning zorgen. Onze massage therapeuten zijn hierin gespecialiseerd. 

Onze verschillende behandelingen

Thaise Traditionele massagebehandeling

Een traditionele Thaise massage richt zich op de kenmerken van rollen, knijpen, buigen, trekken, persen en gebruik maken van warmte, die algemeen bekend staat als “traditionele Thaise massage”. Deze massage is niet alleen geschikt om de pijn te behandelen maar is ook goed voor de algehele gezondheid van het lichaam. De massage heeft rechtstreeks invloed op lichaam en geest door gebruik te maken van artistieke aanraking. Bij de traditionele Thaise massage wordt geen gebruik gemaakt van massageolie en wordt daarom over het algemeen ervaren als een wat “hardere” massage.

Thaise Combinatie massagebehandeling

Een Thaise combinatie massage combineert de traditionele Thaise massage met een ontspanningsbehandeling. Ook deze massage heeft rechtstreeks invloed op lichaam en geest door gebruik te maken van artistieke aanraking. Bij deze massage wordt gebruik gemaakt van een massageolie die een ontspannende werking heeft op de lichaamsdelen en zorgt voor een innerlijke rust. Lichaam en geest komen weer helemaal in balans. De balans tussen ontspanning en intensieve behandeling in een combinatie massage wordt naar wens van de klant per individu aangepast.

Duur en soort behandeling

Solo behandeling

Bij een solo-behandeling geniet je van een ontspannende massage of van een intensieve behandeling voor bijvoorbeeld pijnbestrijding. Je wordt behandeld in een ontspannende sfeer door één van onze onze Thaise massage specialisten. Je kunt kiezen voor een Thaise Combinatie- of een Thaise Traditionele behandeling. Daarnaast kun je zelf de duur van de behandeling bepalen. Dat kan dus een behandeling van 30, 45, 60, 75, 90 of 120 minuten zijn.

Duo behandeling

Bij een duo-massage kun je samen komen genieten van een ontspannende massage of intensieve behandeling voor bijvoorbeeld pijnbestrijding. Wanneer je samen behoefte hebt om 

te ontstressen en samen tijd door te brengen of wanneer je iemand kennis wil laten maken die nog nooit gemasseerd is, dan is een duo-massage de perfecte oplossing. Bij een duo-massage wordt je met twee personen tegelijkertijd behandeld in één behandelruimte in een ontspannende sfeer door onze Thaise massage specialisten. Ook bij een duo-behandeling kun je per individu kiezen uit een Thaise Combinatie- of een Thaise Traditionele behandeling en je kunt uiteraard zelf ook de duur van de massage bepalen. Dat kan dus een duo-behandeling van 30, 45, 60, 75, 90 of 120 minuten zijn. 

Triple behandeling

Bij een triple-behandeling kun je samen met nog twee personen komen genieten van een ontspannende massage of intensieve behandeling. Bij een triple-behandeling wordt je met drie mensen tegelijkertijd behandeld in één behandelruimte in een ontspannende sfeer door onze Thaise massage specialisten. Ook bij de triple behandeling geldt dat je per individu kunt kiezen uit een Thaise Combinatie- of een Thaise Traditionele behandeling met daarnaast de keuze uit een behandeling van 30, 45, 60, 75, 90 of 120 minuten. 

Al onze behandelruimtes zijn rolstoeltoegankelijk, voorzien van airconditioning en luchtionisatie. 

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees ons beleid met betrekking tot cookies voor meer informatie