Behandelingen

Thaise massage 

Thaise massage is een meer dan 2500 jaar oude techniek om zowel lichaam als geest weer in balans te brengen. Het is één van ‘s werelds oudste geneesmethoden. In de Thaise filosofie zijn ziekten, pijnklachten en geestelijke problemen een onbalans in het menselijke lichaam. Door een Thaise massage wordt het lichaam en de geest weer hersteld en in evenwicht gebracht. Onze Thaise massage behandelingen richt zich op het gehele lichaam waarbij de focus wordt gelegd op de voeten, benen, armen, handen, rug, schouders, gezicht en hoofd. De sfeer tijdens de behandeling wordt bepaald door geur, licht en klank waardoor je een beleving met een Thais randje ondergaat. Je kunt zelf de duur van de behandeling kiezen. Dit kan een behandeling van 30, 45, 60, 75, 90 of 120 minuten zijn. 

Waar is een Thaise massage goed voor?

Pijnbestrijding – Een Thaise massage is erg geschikt om lang- en kortdurende (pijn)klachten te verminderen of te verhelpen. Denk hierbij aan onder andere nek, rug- en schouderklachten maar ook bij het verlichten van (hoofd)pijnklachten en chronische ziekten zoals fibromyalgie. Ook kan het helpen tegen psychische problemen zoals stress en loomheid.

Ontspanning – Een Thaise massage zorgt ervoor dat je even helemaal kunt ontspannen. De fijne omgeving, de muziek, de geur van de olie en de aanraking laten je weer even helemaal tot jezelf komen. Ook je spieren worden door de aanraking en de druk gedwongen om te ontspannen en ook dat geeft weer een fijn gevoel.

Immuunsysteem – Regelmatige massages verhogen je immuunsysteem. Je doorbloeding wordt namelijk geactiveerd en het aantal bloedcellen in je lichaam neemt toe. Daarnaast zorgt het ervoor dat de afvalstoffen sneller het lichaam verlaten en je spieren worden soepeler waardoor je minder last hebt van stijfheid en lekkerder in je vel zit.

Onze behandelingen:

Thaise Traditionele massagebehandeling

Een traditionele Thaise massage richt zich op de kenmerken van rollen, knijpen, buigen, trekken, persen en gebruik maken van warmte, die algemeen bekend staat als “traditionele Thaise massage”. Deze massage is niet alleen geschikt om de pijn te behandelen maar is ook goed voor de algehele gezondheid van het lichaam. De massage heeft rechtstreeks invloed op lichaam en geest door gebruik te maken van artistieke aanraking. Bij de traditionele Thaise massage wordt geen gebruik gemaakt van massageolie en wordt daarom over het algemeen ervaren als een wat “harderemassage.

Thaise Combinatie massagebehandeling

Een Thaise combinatie massage combineert de traditionele Thaise massage met een ontspanningsbehandeling. Ook deze massage heeft rechtstreeks invloed op lichaam en geest door gebruik te maken van artistieke aanraking. Bij deze massage wordt gebruik gemaakt van een massageolie die een ontspannende werking heeft op de lichaamsdelen en zorgt voor een innerlijke rust. Lichaam en geest komen weer helemaal in balans. De balans tussen ontspanning en intensieve behandeling in een combinatie massage wordt naar wens van de klant per individu aangepast.

Thaise Duo-massagebehandeling

Bij een duo-massage kun je samen genieten van een ontspannende massage of intensieve behandeling. Je kunt dat samen met je grote liefde, een dierbaar familielid of een goede vriend of vriendin doen. Wanneer jij en je partner, moeder, vader of beste vriend(in) allebei behoefte hebben om te ontstressen en samen tijd door te brengen, dan is een duo-massage de perfecte oplossing. Bij een duo-massage wordt je in een ontspannende sfeer tegelijkertijd behandeld in één ruimte door onze gespecialiseerde Thaise massagetherapeuten.

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees ons beleid met betrekking tot cookies voor meer informatie