Wie zijn wij

Foto van Mook • Eigenaresse en massagetherapeut

Mook • Eigenaresse en massagetherapeut

Mijn voornaam is Sirimook, bijnaam ‘Mook’ zoals iedereen mij noemt, en ben geboren in Ubon Ratchathani in Thailand. Ik woon en werk inmiddels al meer dan 10 jaar in Nederland en ik ben opgeleid als Thaise massagetherapeut. Ik ben van kinds af aan al begonnen met het leren van verschillende massagetechnieken. Op 6-jarige leeftijd werd ik al getraind door mijn grootmoeder, oom, tante, vader en mijn moeder.

Ik heb mijn opleiding gevolgd aan de Thai Traditional Medical Services in Chaing Mai in Thailand en ik beschik inmiddels over meer dan 30 jaar werkervaring. Mijn motivatie was en is nog steeds om mensen met diverse pijn- of stressklachten te helpen en mensen (pijn)verlichting te bieden. Naast het geven van massagebehandelingen denk ik ook graag mee over het geestelijk welzijn van de klant en adviseer ik hier vaak in. Mijn behandelingen zijn vaak een combinatie van het wegnemen van klachten en het bieden van geestelijke ontspanning. Dit allemaal vanuit de Thaise geneeskunde filosofie.

Foto van Phit • Massagetherapeut

Phit • Massagetherapeut

Phit komt uit Thailand en is een gecertificeerd massagetherapeut die haar opleiding heeft gevolgd aan de Wat Po en ChetaWan school in Thailand en is een ervaren vriendelijke, sociale en klantgerichte massagetherapeut. Phit beschikt over verschillende technieken waardoor zij diverse behandelingen kan geven. Van ontspanning tot aan een intensieve behandeling en alles wat daar tussen inzit. Ze luistert goed naar de wensen van de klant waardoor zij in staat is om een gerichte behandeling te geven.

Foto van Momo • Massagetherapeut

Momo • Massagetherapeut

Momo heeft ruime ervaring opgedaan in verschillende landen. Momo is een enthousiaste, vriendelijke, sociale en klantgerichte Engelstalige massagetherapeut. Zij heeft een groot empatisch vermogen en voelt de wensen van de klant goed aan. Hierdoor is zij in staat om gerichte behandelingen te geven.

Foto van Tree • Massagetherapeut

Tree • Massagetherapeut

Tree is van Thaise komaf en is een gecertificeerde massagetherapeut. Tree is een empathische, enthousiaste, vriendelijke, sociale en klantgerichte massagetherapeut. Zij is door haar achtergrond in staat om mensen te ‘lezen’ waardoor zij haar klanten heel goed aanvoelt. Hierdoor kan zij zich goed verplaatsen in de persoon die zij behandeld. Tree is uitermate geschikt om iemand zowel een ontspanningsbehandeling- als een intensieve behandeling te geven.

Foto van Por • Massagetherapeut

Por • Massagetherapeut

Por is van Thaise komaf en is een gedreven, empathische, enthousiaste- en vriendelijke massagetherapeut. Zij is sociaal goed onderlegd waardoor zij snel een ‘connectie’ heeft met de klant en zij kan zich goed in iemand anders verplaatsen waardoor zij haar klanten heel goed aanvoelt. Daarnaast beschikt zij over diverse massagetechnieken waardoor zij uitermate geschikt is om iemand zowel een ontspanningsbehandeling- als een intensieve behandeling te geven.

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees ons beleid met betrekking tot cookies voor meer informatie