Wie zijn wij

Mook - Eigenaresse

Mook - Eigenaresse

Mijn voornaam is Sirimook, bijnaam ‘Mook’ zoals iedereen mij noemt, en ben geboren in Ubon Ratchathani in Thailand. Ik woon en werk inmiddels al meer dan 10 jaar in Nederland en ik ben opgeleid als Thaise massagetherapeut. Ik ben van kinds af aan al begonnen met het leren van verschillende massagetechnieken. Op 6-jarige leeftijd werd ik al getraind door mijn grootmoeder, oom, tante, vader en mijn moeder.

Ik heb mijn opleiding gevolgd aan de Thai Traditional Medical Services in Chaing Mai in Thailand en ik beschik inmiddels over meer dan 30 jaar werkervaring. Mijn motivatie was en is nog steeds om mensen met diverse pijn- of stressklachten te helpen en mensen (pijn)verlichting te bieden. Naast het geven van massagebehandelingen denk ik ook graag mee over het geestelijk welzijn van de klant en adviseer ik hier vaak in. Mijn behandelingen zijn vaak een combinatie van het wegnemen van klachten en het bieden van geestelijke ontspanning. Dit allemaal vanuit de Thaise geneeskunde filosofie.

Lek - Masseuse

Lek - Masseuse

Lek is van Thaise komaf en heeft ruime ervaring in specialistische Thaise massages. Lek is een gecertificeerd massagetherapeut die haar opleiding heeft gevolgd aan de Vocational Trainingschool Bangkok Metropolitan Administration in Thailand. Lek is een vrolijke, enthousiaste, vriendelijke, sociale en klantgerichte medewerkster. Door jarenlange ervaring kent Lek veel uiteenlopende massagetechnieken en heeft ze ‘gevoel’ voor de klant. Hierdoor kan zij zich goed verplaatsen in de persoon die zij behandeld. Hierdoor is zij in staat om gerichte behandelingen te geven, zowel in een ontspanningsmassage als een intensieve behandeling.

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees ons beleid met betrekking tot cookies voor meer informatie