2021 • Donatie Voedselbank IJsselstein Nieuwegein

Links het team van Sarong Thai Massage en rechts de heer Staal, penningmeester van de Voedselbank IJsselstein Nieuwegein.

Sarong Thai Massage heeft in november 2020 een actie opgezet waarbij van elke behandeling € 5 is gedoneerd. Hierdoor hebben we een totaalbedrag van € 1000 in kunnen zamelen voor de Voedselbank IJsselstein Nieuwegein. Door de corona perikelen hebben we in juli 2021 uiteindelijk de donatie kunnen doen en is de cheque overhandigd aan de heer Staal, penningmeester van de Voedselbank IJsselstein Nieuwegein. Nadat de cheque was overhandigd, was er een uitgebreide rondleiding binnen de corona-richtlijnen verzorgd door de heer Staal namens de Voedselbank.

Hij vertelde uitgebreid over het werk van de Voedselbank. Hoe voedsel verzameld wordt en op welke wijze de Voedselbank wekelijks zorgt voor complete en gezonde pakketten voor cliënten in IJsselstein en Nieuwegein. Het geschonken bedrag is volledig ingezet om voorraden in te kopen.

Wil je ook doneren? Of wil je als vrijwilliger aan de slag bij de Voedselbank? Dat kan, kijk dan op: Voedselbank IJsselstein Nieuwegein

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Lees ons beleid met betrekking tot cookies voor meer informatie